REVIEWS

Snel en kundig

Rated 5 out of 5
25 maart 2023

Een prettige opname, veel informatie gehad en tot een goede afspraak gekomen. Gekwalificeerde monteurs en alles netjes geïnstalleerd door professionele medewerkers. Super snel geregeld.

Aanrader!

Avatar for Sarah
Sarah

Een tevreden klant

Rated 4 out of 5
3 februari 2023

Airco aangeschaft voor warmte vanwege de energieprijzen 2022. Goede voorlichting gehad van de verkoper en binnen 3 weken geïnstalleerd door deskundige monteurs. Enkele weken later nam de verkoper nog contact op om te informeren of alles naar wens was. Top!

De airco werkt (deze winter) naar verwachting: mijn huiskamer net dat 1.5 graadje extra verwarmen. Heerlijk!

Avatar for Eefje
Eefje

Goede montage maar erg slecht met klachten afhandeling

Rated 0 out of 5
17 januari 2023

De aankoop en montage van de airco s zijn goed gegaan.

Na de storm in februari bleek de airco op het dak te zijn verschoven. Monteurs zijn langsgekomen, hebben de airco vastgezet en daar 140 euro voor gerekend. Verzekeraar wil dit niet vergoeden omdat airco vast had moeten staan.

Gemaild naar de administratie. Ik kreeg keer op keer een heel brutaal antwoord terug. Erg onbeschoft. Gebeld met verzoek om terug gebeld te worden. Dit is nooit gedaan. Helaas.

Ik vind de afhandeling van klachten zeer onprofessioneel en onbeschoft. Jammer.

Avatar for Lisa Droogendijk
Lisa Droogendijk

Na de bedrijfsovername nog steeds zo goed??

Rated 1 out of 5
8 juli 2022

Onze airo werd 1,5 jaar geleden met plezier aangeschaft. Door omstandigheden is de airco nooit gebruikt (bewoonster 80 en kon er niet mee omgaan). Een onderhoudscontract dat wij hebben afgesproken is nooit bij haar aangekomen, omdat haar naam en adres verkeerd waren genoteerd in het aankoopdossier door Airgroup. Toen we daar achter kwamen, dus meer dan een jaar later, heeft een zeer aardige behulpzame man bij Airgroup meteen geregeld dat er een monteur langs kwam voor onderhoud. Hierbij bleek er een lekkage van een aansluiting van de buitenunit op een lasnaad en de unit was leeggelopen. De aardige man verzekerde ons dat dit niet mag gebeuren bij een Daikin airco en dat het garantie was. De rekening die we echter later ontvingen bedraagt 800 euro. Toen we ons verhaal vertelden van de gesprekken met de behulpzame man over het onderhoudscontract en de garantie, werd er gezegd dat men zich niet kon voorstellen dat dit zo heeft plaatsgevonden. De aardige man werkt er niet meer, men zei ons dat het mogelijk de vorige eigenaar betrof. We voelen ons uitgemaakt voor leugenaar en ons extreem in de kou gezet.

Avatar for Mevr. Gosselaar
Mevr. Gosselaar

Antwoord van Air Group B.V.

Bedankt voor uw review!

Wij hebben dit reeds persoonlijk met u opgelost.

Indien u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Air Group B.V.

Super installatie

Rated 0 out of 5
23 mei 2022

Maandag 23 mei de warmtepomp in bedrijf gesteld door de technicus

Super tevreden over advies en plaatsing, kunnen nu de gaskraan dicht draaien

Prima monteurs die uitstekend hun best gedaan hebben en naar mijn wens geplaatst .

Air group Echt-Susteren prima team, dank je wel.

Avatar for Jo S
Jo S

 

HEEFT U VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

0
nl_NLDutch