REVIEWS

Professionele service

5,0 rating
13 september 2021

De airco is geplaatst ten volle tevredenheid. De installatie is uiterst professioneel gedaan.
Hiervoor mijn complimenten.
Zo netjes en met zorg gedaan. Alles netjes achter gelaten en mooi uitgemeten.

Virginie

Nette installatie

5,0 rating
16 augustus 2021

Erg blij met onze zeer stille DAIKIN splitunit
Prettig advies en keurige installatie

Sjoerd Klop

Plaatsen airco

1 juni 2021

Airco geplaatst naar volle tevredenheid. Fijn, betrouwbaar bedrijf. Vooraf thuis de situatie opgenomen, meegedacht over de kleur van de unit. Netjes gespoten, past super mooi in het interieur. Monteurs netjes gewerkt.

A.Verhoeff

Vakkundige plaatsing airco units

5,0 rating
25 mei 2021

Recent heeft Air Group twee airco units geplaatst. De levering en plaatsing is zeer vakkundig verlopen. Nette monteurs die alles professioneel en in goed overleg geplaatst hebben maar ook alle rotzooi keurig hebben meegenomen. Air Group is een aanrader wanneer u tegen een goede prijs een goed en professioneel product geplaatst wil hebben!

Joost Fievez

Zeer vakkundig en oplossingsgericht! : )

4,0 rating
24 april 2021

Vandaag (op de dag af) precies een jaar geleden kwamen Albert en Frank van AirGroup Breda bij mij thuis airconditioning installeren.
Ik ben zelf een leek op dit gebied, maar had vooraf al veel vertrouwen gekregen in deze aanschaf en de uitvoering van deze klus dankzij het eerlijke advies van de heer Wemmenhove die vooraf bij mij thuis was geweest om de situatie te beoordelen en naar aanleiding daarvan gedegen advies te kunnen geven en (vrijblijvend) offerte te maken.
Ik herinner mij nog goed dat hij vol lof en vertrouwen sprak over zijn medewerkers/collega’s en vooral de installateurs.
Op de dag van installatie bleek dat dit niets teveel gezegd was want ik werd echt zeer positief verrast door o.a. het fanatieke werken, de creativiteit en de oplossingsgerichtheid van Albert en Frank om deze klus die bepaald niet makkelijk/standaard was te klaren. Hierin gingen zij verder dan je normaal gesproken zou verwachten en had uiteindelijk als resultaat dat enkele problemen die niet oplosbaar leken toch opgelost waren en het geheel zag er ook nog boven verwachting netjes afgewerkt uit.
Ik was en ben hier zeer tevreden over.
Ook kon ik voor – , tijdens – en na de installatie altijd terecht met eventuele vragen en werd ik altijd zeer netjes en prettig te woord gestaan door de heer Wemmenhove, zijn al even zo (klant)vriendelijke vrouw en andere medewerkers.
Inmiddels is de installatie dus precies een jaar geleden en in dit afgelopen jaar heb ik de werkzaamheid en alle functies van de airconditioners uitgebreid kunnen proberen/ervaren. Ook dit is zeer naar mijn tevredenheid.
Ik heb tot nu toe slechts 1 punt van (opbouwende) kritiek en dat is dat ik het achteraf geen goed idee vond/vind dat de installateurs mij tijdens de klus om mijn stofzuiger vroegen. De meeste stofzuigers die mensen normaal gesproken in huis hebben zijn namelijk niet geschikt voor dit soort gruis en puin en mijn stofzuiger heeft het daarna helaas nog diezelfde dag begeven.

Groeneveld

 

HEEFT U VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

nl_NLDutch
nl_NLDutch