REVIEWS

airco units plaatsen september 2020.

5 september 2020

2 werknemers van de airgroup hebben afgelopen week 2 airco units geplaats .hebben met ons mee gedacht hoe wij het wilde hebben .
En daar ook hoe zij daar overdachten .Wel wat dingen aangepast hoe het beter uitkwam. Maar netjes en zorgvuldig gewerkt .goede uitleg over de bediening, Het bedrijf moet zuinig zijn op zulke vak mannen.

Paul Verheijen

uitstekend!

5,0 rating
1 juli 2020

Aanschaf van de airco is alweer enige tijd geleden, maar nu, na de eerste warmte periode, heb ik eerst de effectiviteit van het systeem kunnen beoordelen
Kort en bondig: uitstekend! Apparatuur werkt snel , effectief en nauwkeurig. Het geluidsniveau is zeer laag, in ieder geval geen hinder bij de nachtrust.
Op advies van de hr. A.Wemmenhove is alleen in de slaapkamer een unit geplaatst. maar nu blijkt al dat ook de huiskamer (beneden) voldoende gekoeld kan worden, hetgeen uiteraard een aanzienlijke kostenbesparing oplevert.
Daarnaast is de apparatuur vakkundig en uitstekend geïnstalleerd.

J.Dijkstra

Vakmanschap en super klantvriendelijk

5,0 rating
14 juni 2020

Drie weken geleden hebben twee medewerkers van de airgroep een airco in ons huis aangelegd. Vanwege de aard van het huis, de plek en omstandigheden een lastige klus. Zeker het esthetisch aanleggen, wegwerken van leidingen en aansluiten was een uitdaging. We hadden al lang geaccepteerd dat nogal wat leidingen zichtbaar zouden zijn. Beiden medewerkers zijn in staat geweest om onze verwachtingen op alle fronten te overtreffen. Ze hebben alles uit de kast gehaald, uit zichzelf, om eea zo goed mogelijk te verwerken zodat de leidingen ed minder zichtbaar zijn. De oplossing die men vond en gekozen heeft is bijzonder. Ze hebben zichtbaar plezier in t werk dat men doet. We zijn dus echt enorm onder de indruk van hun klantvriendelijkheid en (creatief) vakmanschap. Mooi opgeleverd. Overigens ook een hele fijne uitleg en voorinformatie van de eigenaar om ons te helpen een keuze te maken. Als we zonnepanelen gaan aanleggen of een airco bijnemen zijn zij zonder aarzelen de leverancier.

Astrid/Rob, Breda

Vakkundig en zeer klantvriendelijk bedrijf

18 april 2020

Vanaf het eerste contact zeer professioneel en klant vriendelijk. Installatie zeer netjes afgewerkt. Monteurs denken mee en weten feilloos wat wel en niet kan.

Willem

Lucht-warmtepomp

7 december 2019

Een grote pluim voor het bedrijf Airgroup.
Vanaf het eerste gesprek met Dhr .A.Wemmenhove een fijn gevoel. Dit gesprek was heel verhelderend en alles duidelijk uitgelegd.
Ook zijn wij erg te spreken over de medewerkers van Airgroup. Vakmannen zijn het!
Bij alles hebben zij ons duidelijk en goed geholpen en ons huis is keurig achtergelaten.
Heel blij dat wij zonder grote verbouwingswerken een goede lucht-waterpomp hebben.
TOP BEDRIJF!

fam. Hoetelmans.

 

HEEFT U VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

nl_NLDutch
nl_NLDutch