REFERENTIES

Gemeentehuis “Maasgouw” Te Maasbracht

Ten behoeve van de verbouwing van het gemeentehuis “Maasgouw” van de gemeente Maasbracht heeft Air Group de complete airco installatie vervangen door een LG MULTI V™ warmtepompsysteem (VRF).  Het betreft hier in totaal een 7-tal verschillende buitenunits met daarop aangesloten een totaal van 53 verschillende binnendelen.

 

 

The Tosti clubs

In opdracht van The Tosti Club met zijn hoofdvestiging in Breda hebben wij voor alle vestigingen een ventilatiesysteem aangelegd voor keuken en/of restaurant gedeelten.

 

 

 

 

 

ROC Lelystad

In opdrachten van een installateur hebben wij bij het ROC te Lelystad een Daikin VRV installatie met meerdere posities geïnstalleerd, waarmee energiezuinig warme en koude lucht kan worden geproduceerd!

 

 

 

 

EPR te Nijmegen

In opdracht van een totaalinstallateur hebben wij bij EPR te Nijmegen de installatie gerealiseerd van een Daikin VRV 3-pijps heat recovery klimaatinstallatie met warmtepomptechniek. Daarnaast hebben we 2 warmtepompen gemonteerd ten behoeve van de luchtbehandelingskast voor de toevoer van frisse lucht.

 

 

 

 

Shimano

In opdracht van een totaalinstallateur hebben wij bij Shimano een 4-tal Daikin klimaatinstallaties geïnstalleerd, deze ten behoeve van een viertal serverruimtes zodat deze volledig geconditioneerd blijven.

HEEFT U VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

0
nl_NLDutch