AIRCO VOOR DE KINDERKAMER!

Kies voor airconditioning in de slaapkamers van uw kinderen.
Het welzijn en de gezondheid van uw kinderen is mede afhankelijk van het binnenklimaat in huis. Om een gezond leefklimaat te creƫren moeten de temperatuur en luchtvochtigheid in huis te regelen zijn. Dit kan door het inzetten van airconditioning. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamers. Een airco in de kinderkamer zorgt voor een aangename temperatuur en luchtvochtigheid en daarmee ook voor een goede nachtrust.

Schonere lucht.
Naast het reguleren van de temperatuur en luchtvochtigheid heeft een airco nog een ander voordeel. Een airco zorgt namelijk ook voor schonere lucht. Dankzij de luchtfilters krijgen pollen, stofdeeltjes en nare luchtjes geen kans en dus is een airconditioner ook geschikt voor mensen met astma en allergieƫn.

Meer informatie.
Air Group is specialist in het plaatsen van airconditioners en is volgens de CFK wetgeving F-gassen gecertificeerd. Hierdoor heeft u de garantie dat de werkzaamheden volgens de wetgeving worden uitgevoerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Air Group. Neem dan contact op via 076- 542 97 03 of via het contactformulier!

 

HEEFT U VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

0
nl_NLDutch