CERTIFICERING

Air Group hecht veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van de medewerkers, en de professionaliteit van de organisatie. Deze wordt gewaarborgd met onder andere een F-gassen-certificering en het VCA** certificaat. Zo zijn de technische installaties veilig en betrouwbaar en is het vakmanschap en de veiligheid van onze medewerkers aantoonbaar voor onze opdrachtgevers.

AIR Group werkt voortdurend aan het op peil houden van het kwaliteit- en veiligheidssysteem.

F-Gassen Certificaat

afgegeven door:

Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland Certificaat

NVKL Certificaat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EPBD A – Air Group heeft hiervoor gecertificeerd personeel

Air Group installeert als NVKL erkend installateur uw airconditioning in korte tijd!!

Wij kunnen er voor zorgen dat u binnen 1 werkdag bent voorzien van een perfect afgestelde airconditioning installatie. Zonder ingrijpende verbouwingen of grote constructieve aanpassingen. Onze medewerkers hebben veel praktijkervaring en zorgen ervoor, dat u zo min mogelijk overlast ondervindt van de werkzaamheden. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de installatie van de airco kunt u vertrouwen op onze expertise en onze professionals. Air Group geeft persoonlijk advies voor een optimaal woon- en werkklimaat. Hierbij houden wij rekening met de gebruikers, de indeling en de bezetting van de ruimte. Uiteraard houdt Air Group ook rekening met het beschikbare budget!.

Wij leveren bij voorkeur aircomerken waar we al tientallen jaren goede ervaring mee hebben zoals: Daikin, Samsung, Mitsubishi enzovoorts. Uiteraard kunnen we alle professionele merken airconditioning leveren en onderhouden.

HEEFT U VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

0
nl_NLDutch