Accountmanager – Echt-Susteren

Wie zijn wij?

Het in Breda, Helmond en Echt-Susteren gevestigde Air Group is een modern en dynamisch bedrijf. Wij houden ons onder andere bezig met het installeren, onderhouden en repareren van airconditioningapparatuur, warmtepompen en ventilatie in bijvoorbeeld de utiliteitbouw, industrie, Retail, zorgsector, bij bedrijven en particulieren. Ons bedrijf werkt uitsluitend met A-merk producten.

Wat zoeken wij?

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verwerving van nieuwe opdrachten. Gedurende het gehele traject (van afgifte offerte tot en met de uitvoering van het project) ben je het vaste aanspreekpunt voor de klant. Vanzelfsprekend onderhoud je ook na afronding van het project contact met de klant.

Wat vragen wij?

Om deze functie goed in te kunnen vullen ben je aantoonbaar succesvol, heb je enkele jaren commerciële ervaring opgedaan als accountmanager in deze branche. Tevreden klanten en het acquireren van nieuwe klanten zijn jouw drijfveren in het werk. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt graag zelfstandig zonder daarbij het teambelang uit het oog te verliezen.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een afwisselende functie binnen een informeel team waar men voor elkaar klaarstaat. Tevens kun je van ons uitstekende arbeidsvoorwaarden verwachten en zijn er ontwikkelings– en opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

Enthousiast?

Als dit is wat je zoekt, reageer dan snel en stuur je CV en motivatie per e-mail naar helene@airgroup.nl. Tot binnenkort!

 

HEEFT U VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

nl_NLDutch
nl_NLDutch