Locaties

Welkom op de website van Air Group. Uw specialist voor adviezen, onderhoud en installaties op het gebied van airconditioning, ventilatie, luchtbehandeling, verwarming en totaaltechniek. Informeer naar de mogelijkheden wat Air Group voor u kan betekenen, onze deskundige mensen staan u graag te woord.

Onze vestigingen:
Adres vestiging Breda                                                                    

Aluminiumstraat 5-6
4823 AL  BREDA
Tel: 076 – 542 97 03                                                                                                        landkaart blanco
info@airgroup.nl

Adres vestiging Helmond
Grasbeemd 15
5705 DE  HELMOND
Tel: 0492 – 33 01 96
Helmond@airgroup.nl

Adres vestiging Echt
Kelvinweg 9
6101 WT  ECHT
Tel: 0475-78 25 79
info@airgroup.nl

 

Direct contact met één van onze medewerkers?                

Bel 076-5429703 of mail naar info@airgroup.nl

Of u nu op zoek bent naar een energiezuinige airco, een afzuig- of ventilatiesysteem, verwarming of onderhoud aan uw klimaatbeheersingapparatuur. Air Group helpt u snel en deskundig. Niet alleen in de omgeving van Breda, maar in heel Nederland.

Een goed binnenklimaat is erg belangrijk. Luchtverversing, airconditioning en verwarming spelen daarbij een belangrijke rol op warme en koude dagen! Dit geldt niet alleen voor de particulier (slaapkamer en/of woonkamer), maar ook voor een kantoor, serverruimte, winkel, salon, fabriek en noem maar op! Airconditioning zorgt niet alleen voor het koelen van uw bedrijfsruimte, maar regelt ook het afzuigen en retour brengen van verse lucht, als ook het verwarmen van de ruimte! Tevens zorgen luchtgordijnen, radiatoren en vloerverwarming voor een optimale klimaatbeheersing in iedere ruimte.

Air Group houdt het niet bij leveren alleen, maar wij zorgen ook voor een eindresultaat waar u en wij trots op kunnen zijn! Tevens voor een goed advies op het gebied van het vervangen van uw cv-ketel of het onderhoud hieraan, bent u bij Air Group op het juiste adres. De opties zijn eindeloos!

Wilt u meer weten over onze snelle service in uw omgeving. Wenst u informatie te ontvangen over nieuwe apparatuur, het onderhoud, reparatie of over manieren om uw klimaatbeheersing te optimaliseren? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak bij u op locatie maken, via ons contactformulier.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Breda! Hier kunt u  met eigen ogen alle mogelijkheden bekijken. Direct contact opnemen? Wij maken graag een afspraak!